Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél elmondta, hazaköltöznek-e

A 20 éves Story Gálán Istenes Bence kapta az év műsorvezetőjének járó díjat. Bence elmondta, mit érzett, mikor átvette az elismerést!
istenes bence story gála story gála20

„Nyilván nagyon jó érzés volt átvenni ezt a díjat” – kezdte kolléganőnknek Istenes Bence szombat éjjel, nem sokkal azután, hogy a 20 éves Story Gálán neki ítélték az Év Műsorvezetőjének járó díjat. Bence, aki vezetett már műsort Magyarországon és Németországban is, hozzátette, a díj kicsit az elmúlt 11 évet jelenti számára. „Boldog voltam, nyilván. Dobogott a szívem, tök jó, hogy ilyet érez az ember. Jobban megdobban az ember szíve, amikor egy ilyen díjat átvesz.”

Istenes Bence és párja, Csobot Adél a távolabbi terveikről is mesélt. Arra a kérdésre, hogy terveznek-e hosszabb időt Magyarországon tölteni, vagy csak a díj kedvéért tértek haza, Bence elmondta, csak a díj miatt jöttek most haza, a gála után röviddel utaznak is vissza németországi otthonukba. 

„Magyarországon már vezettem műsort, Németországban is, szóval most próbálunk más piacokat keresni Adéllal. Különösen Spanyolországon gondolkodunk és Csehországon. Meglátjuk, tárgyalás alatt van a dolog” – viccelődött Istenes Bence

Ha lemaradtál a 20 éves Story Gálán készült, percről-percre közvetítésünkről, ide kattintva most pótolhatod. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top