Sztárok

Új vállalkozásba fog Gáspár Evelin

Pontosan tudja, hogy gyerekként mitől hízott meg, mégis azok az életek képezhetik az új biznisz alapját. Gáspár Evelin éttermet nyitna, és a roma ízekre összpontosítana.

Gáspár Evelin 25 éves, és talán az arca az egyetlen, ami emlékeztet arra a lányra, aki a Győzike show-ban volt még kamaszként – sokan csúfolták őt akkor a túlsúlya miatt. Teltek az évek, Evelin lefogyott, és pénzügyi szakon diplomázott, most pedig azon töri a fejét, hogy éttermet nyit – persze roma konyhával. A Borsnak a következőket nyilatkozta: 

Szeretnék egy olyan cigánykonyhán alapuló éttermet, ahol bárki megismerkedhet a fogásainkkal. Nincs még ilyen étterem, a street food nagyon menő, ezt kellene meglovagolni. Olyan helyről álmodom, ahol a vendégek megismerhetik a tradicionális, zsíros ételeket, de akár a vegán kajákat is. Magam is vegetáriánus vagyok, de a legtöbb étteremben csak köretnek valót tudok rendelni. Vinnék a konyhába reformot, de hagyományokat is

– magyarázta a lapnak, és hozzátette, hogy már csak tőke kell az ötlete megvalósításához. Elmondta, hogy nem akar az apjától pénzt kérni, maga akar boldogulni, és megjegyezte, hogy szeretne kisebbségieket is foglalkoztatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top