Sztárok

Ördög Nóra pechsorozata nem mindennapi

Ördög Nóra épphogy odaért a Story Gálára, amelynek ő volt az egyik műsorvezetője – a pechsorozatát senki sem irigyli tőle...

Ördög Nóra volt a 20 éves Story Gála egyik műsorvezetője a lap főszerkesztője, Kolossváry Balázs mellett. A Nánási család az utóbbi 3 hetet külföldön töltötte, méghozzá egy óceánjárón. Nóriéknak már csütörtök este haza kellett volna érniük, azonban Mexikóban nem úgy alakult a légi közlekedés, ahogy azt eltervezték, így csak péntek este értek Magyarországra. De nem ez volt az egyetlen, ami hátráltatta a műsorvezetőt. 

„Ma pedig beültem egy taxiba, ami lerobbant alattam, gyakorlatilag úgy kellett megmentenie a férjemnek a két gyerekkel. Aztán hatalmas dugóba kerültünk, szóval elkéstem egy picit a próbáról. Azt mondta a férjem, hogy szerinte az a tanulság, hogy otthon kéne maradni és a fenekemen ülni egy kicsit” – mondta a NLCafe.hu-nak Ördög Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top