Sztárok

Geronazzo Mária teljesen más volt a műtétek előtt

Geronazzo Mária annak idején feltűnést akart kelteni a plasztikai műtétével, és egyáltalán nem bánta meg.

Geronazzo Mária 2008-ban robbant be a köztudatba kollagénnel túltöltött szájával, és nem csak Magyarországon söpört végig a híre. Egy amerikai lap például beválogatta a legelfuseráltabb átalakulások közé. Ő azonban azt mondja, egyáltalán nem bánja, hogy annak idején kés alá feküdt, sőt örült, hogy feltűnést keltett. 

Mutatjuk a műtét előtti Geronazzo Máriát: 

Geronazzo Mária az RTL Klub új műsorában, a Toplistában beszélt arról, miért döntött a műtét mellett. „Azért szerettem volna nagyobb szájat, mint az enyém volt eredetileg, mert én valahogy úgy éreztem, hogy valamit szeretnék magamon változtatni. Sem az orromon nem változtattam, sem a szemeimen, és akkor úgy gondoltam, hogy ez látványos és valahol szexis is, nekem semmi frusztrációm nem volt, hogy azért csináltattam, mert a volt barátom elhagyott egy olyanért, akinek vastagabb volt a szája.”

Azt is elmondta, mit nem csináltatott meg magán, amit pedig igen, azt miért. „Én nem akartam szilikonfeneket, mert úgy gondolom, hogy azon ülni és mindent csinálni, biztos, hogy nem. A mellemet azt megcsináltattam, de nem azért, mert sokkal nagyobbat akartam, hanem azért, mert én 3 gyereket szültem ugyanabban az évben. Egy iker és egy szóló lányom van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top