Sztárok

Palik László komoly elhatározásra jutott

Palik László hosszú idő után ismét magához ölelhette feleségét, Marsi Anikót és két fiát a dominikai paradicsomban.

Palik László két hónap után találkozhatott a családjával a Dominikai Köztársaságban. A műsorvezető páros nem tagadja, megviselte őket az elmúlt pár, különtöltött hét.

„Az elmúlt néhány hét már nem esett jól senkinek, ezért mindenki »munkaterápiával« csillapította ezt a lázas állapotot” – mondta a Blikknek Palik László.

palik laszlo, exatlon

„Ki-ki a maga helyén végezte a TV2-es feladatait, a fiúk pedig iskolával és a napi vízilabdaedzésekkel kötötték le magukat, amíg el nem érkezett az indulás várva várt napja” – tette hozzá Marsi Anikó.

„Van egy forgatási szünnap ezen a héten, az a terv, hogy akkor 24 órát végre megszakítás nélkül együtt töltünk. Emellett ahányszor csak lehet, és a verseny engedi, mindannyian kint leszünk az aznapi forgatáson” – mondta Palik László, aki a távollét alatt elhatározta, hogy bár nagyon szeretnek utazni, de egy ideig biztosan nem mennek sehova!

„Így, két hónap elteltével már igazán hiányoznak nekünk azok a mi kis családi hétköznapjaink. Csak legyünk végre újra otthon együtt, és egy ideig biztos nem utazunk sehova!” – jelentette ki Palik László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top