Sztárok

Michael Jackson rossz híre tönkreteszi a lánya színészkarrierjét?

A Michael Jackson pedofíliájára épített dokumentumfilm végigsöpört a világon – a lánya attól fél, apja hírneve tönkreteszi a karrierjét.

Nemrég megérkezett az előzetes a Michael Jacksont pedofíliával vádoló dokumentumfilmhez, amely már most óriási felháborodást keltett. Sokan elhiszik, amit látnak, de még többen vannak, akik szerint ezeket a vádakat mind kitalálták, hogy rossz hírét keltsék a pop királyának. Az énekes lánya, Paris az előbbi kategóriába tartozik, hiszen fél, hogy ami az apjáról kiderül, rossz hatással lesz színészi karrierjére – írja a Daily Mail

„Tavaly szerepelt egy filmben, és máris attól fél, hogy a dokufilmek miatt a rendezők kerülni fogják, mert elriasztja a nézőket” – mondta a lapnak egy közeli barát. „Senki sem szeretné, hogy amikor meglátják őt a vásznon, azonnal az apja gyerekmolesztálási ügyei jussanak a nézők eszébe” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top