Sztárok

Ripli Zsuzsi leszámolt Playmate-múltjával

Ripli Zsuzsanna 2004-ben az év Playmate-je lett, de már a régi képeket sem nézi vissza.

Ripli Zsuzsit 23 évesen választották meg a legszexibb Playmate-nek, ami egyből országos hírnevet hozott neki. A színésznő azóta már nem vetkőzik, és ez a jövőben sem fog változni. Mint mondja, leszámolt a múltjával, már a színészi karrierjére koncentrál, még a régi fotókat sem nézi vissza. A Toplista című vadonatúj RTL-es műsorban mesélt erről. 

„Valamiért én nem szeretem magamat visszanézni, nyilván megvettem, nekem is otthon volt, el van téve otthon egy-egy példány, mert azért az emberhez hozzátartozik. Ez volt életem első ilyen fotózása, és azért az ember nagyon zavarban van, teljesen más dolog, mint amikor tényleg modellképeket készítesz, katalógusfotózás vagy fehérneműfotózás vagy bármi más, mint amikor ilyen jellegű képek készülnek egy emberről, teljesen más hangulat” – mondta a műsorban Ripli Zsuzsi, aki azóta színésznőként dolgozik. 

„A szerepek, amik mostanában körbevesznek, vagy körbevettek azok azért nyilván használják a testi adottságaimat, kinézetemet, viszont jó lenne néhány olyan szerep is, ami kicsit más oldalamat tudja megmutatni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top