Sztárok

Vajna Tímea sportol, így talán könnyebb elviselnie a gyászt

Vajna Tímea Instagramja megváltozott, az oldalt Andy tölti ki, de hosszú idő után most ízelítő érkezett a hétköznapokból.

Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea 2014-ben. MTI Fotó: Mohai Balázs

Vajna Tímea Instagram-oldala korábban naponta akár többször is frissült, mígnem Andy Vajna tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az özvegy közösségi oldala ezután egy pillanat alatt megváltozott, elárasztották az Andyt ábrázoló képek. A budapesti temetés után Vajnát Los Angelesben is eltemették, Tímea oldala ezek után is maradt ugyanolyan. Az alapállás most is ugyanaz, a Borsnak azonban egy Insta storyban feltűnt, hogy az özvegy sportol: mint írják, az egyik képen Timi lába látható, míg egy másikon a számláló, melynek tanúsága szerint több mint egy órán át futott.

„Timi szándékosan nem tett ki friss posztokat az oldalaira Andy Los Angeles-i temetése óta – mesélte a lapnak egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős. – Egyfelől azért, mert nem érzett erőt ahhoz, hogy elviselje azt a töméntelen rosszindulatot, amely a közösségi oldalak kommentjeiből indokolatlanul rázúdult a férje halála után, másfelől mert rengeteg intézni­valója van. Egy haláleset irdatlan mennyiségű papírmunkával, hivatalos ügyek intézésével jár, amit az öz­vegynek végig kell csinálnia. A sport régóta része az életé­nek, és a fitnesz napi rutinja segít visszazökkenni a normális kerékvágásba.” A Bors megjegyzi, hogy tudomásuk szerint Tímea tartósan Los Angelesben ma­rad, tovább ta­nulja az an­golt, és megpróbál új éle­tet kezdeni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top