Sztárok

Nagyot nőtt Stohl András két kisebbik gyereke

A színész fantasztikus kirándulásra vitte két kisebb gyermekét, Andriskát és Franciskát, akik lenyűgözve csodálkoztak rá a számukra teljesen ismeretlen világra.

Olykor erős „illatokat” árasztó buja növényzet, különleges állatok és fura, emberi formájú lények közt tettek egy nagy felfedező kirándulást Stohl András kisgyermekei, Franciska és Andriska apukájuk kíséretével a minap. Az egzotikus kiránduláshoz azonban nem kellett több ezer kilométert utazni. „Nagy élményt jelentett tíz évvel ezelőtt az akkor teljesen újszerű Avatar-film, most pedig felcsigázott, hogy a film kiállítás formájában is eljutott hozzánk” – mesélte Stohl András.

Stohl András gyerekei élvezték a kiállítást

„Kíváncsi voltam, hogy hozza-e azt a hatást, amit a film, és persze szerettem volna a gyerekeimnek is valami izgalmas élményt szerezni. Az biztos, hogy aki látta, annak visszaköszön a film elképesztő képi világa, de az még izgalmasabb volt számomra, hogy a srácok, akik nem látták a filmet, milyen kalandvágyó izgalommal fedezték fel Pandorát” – emlékezett vissza a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top