Sztárok

Saját lánya rúgta le lábáról Stohl Andrást

Úgy tűnik, a Stohl családban néha elfajul a játék, és az apuka kapott pár kemény pofont az élettől és kisebbik lányától.

Stohl András középső lánya, Rebeka jóval kevesebbet szerepel a médiában, mint nővére, a műsorvezetőként dolgozó Stohl Luca. Nemrég azonban a színész első házasságából született kisebbik lány is feltűnt a képernyőn: édesapja oldalán szerepelt a TV2 egyik vetélkedőjében, ahol kiderült, hogy a szőke szépség már jó pár pofont kiosztott Stohl Andrásnak.

„Az én édesapám belém nevelte, hogy a szülőkre soha nem lehet kezet emelni. Ezt én is próbáltam továbbadni a gyerekeimnek. De egyszer, amikor csiklandoztam a lányomat, Rebeka egy irdatlan nagy fülest levert nekem. Kérdeztem tőle, hogy miért csinálta, mire ő azt mondta: apa, nem vettem észre, hogy itt vagy!” – mesélte Stohl a műsorban.

De a kisgyermeki pofon semmi volt ahhoz a mozdulathoz képest, ami szó szerint földre küldte a színészt. „Elmentünk egy étterembe ebédelni, és arról beszélgettünk, hogy vajon meg tudom-e védeni ma­gamat, ha rám támadnak. Akkor én pont karatéztam, úgyhogy mondtam apának, hogy álljon elém, és megmutatom, hogy mit tudok. Ő felállt, én pedig belerúgtam a térdkalácsába, és azon nyomban összeesett” – mesélte a Bors szerint Stohl Rebeka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top