Sztárok

Kiderült, kibékül-e exmenyével Pécsi Ildikó

Pártos Csilla a bíróságon jelezte, nem akar tovább háborúzni, a színésznő a hír hallatán alig tudott magához térni.

Mint arról beszámoltunk, hosszú évek pereskedése után lezárult Pécsi Ildikónak és volt menyének, Pártos Csillának a bírósági ügye. Úgy tűnik, helyreállhat a családi béke, a művésznő megbocsát korábbi menyének és unokájának – tudta meg a Blikk.

 „Nagyon váratlan volt, ami történt, nem is számítottam rá. (…) Lezárul egy elmebajos időszak, amelyben évek óta éltünk. (…) Sokévnyi keserűség és fájdalom van bennünk, de most talán tiszta lappal kezdhetünk” – mondta el a 78 éves színésznő, aki elárulta, kibékülne-e ezek után exmenyével, Pártos Csillával.

Ha ők békülni szeretnének, akkor elfogadjuk, örülünk neki. Nehéz ezt a sok évet bepótolni, és szeretném, ha újra élhető lenne a kapcsolatunk. (…) Az biztos, hogy a tárgyalás után szinte nem is tudtam magamhoz térni” – jelentette ki Pécsi Ildikó.

Pártos Csilla amúgy már a keddi tárgyalás után azt nyilatkozta a bulvárlapnak, hogy békülne exanyósával: „Sosem akartam nyerészkedni, ám most, hogy a párom támogat lelkileg, és az életkörülményeim is megváltoztak, meghoztam a döntést, hiszen a családi béke minden pénznél többet ér. Mindig is szerettem őket, most is így érzek az apósom és az anyósom iránt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top