Sztárok

Elképesztő dolog történt a Karthago tagjaival

A Karthago tagjain nagy volt a nyomás a rendszerváltás előtt.

Mint kiderült, az idén negyvenéves Karthago tagjait többször próbálták az „átkosban” beszervezni, azaz rávenni arra, hogy más zenészekről, munkatársakról jelentsenek – írja a Blikk.

„Engem vádolt meg egy másik zenész azzal, hogy tégla voltam, mert nagyon gyorsan lettünk nagyon sikeresek. Neki ez nem jött össze, ez is volt a vádaskodása oka. Pedig a titok csak annyi volt, hogy engem akkorra már ismert a szakma, hiszen tíz évet töltöttem előtte a Corvina zenekarban. Tudták, hogy ha velem megbeszélnek valamit, az úgy lesz, megbízható volt a zenekar, nem politikai, hanem szakmai szempontból” – mondta Szigeti Ferenc, akit ugyancsak próbáltak beszervezni, de visszautasította a kérést.

„Én például tudom annak a nevét, aki jelentett rólam, de semmi olyat nem írt, ami nekem problémát okozott volna” – nevetett a billentyűs Gidófalvy Attila.

„Hozzám odajött egyszer az egyik híres besúgó előadóművész, bocsánatot kért, mire én meg is bocsátottam neki. Azt mondtam neki, hogy miközben én mulattam a barátaimmal és a csajok ölelgettek, azalatt te otthon az írógépeden írtad a jelentéseket, így szerintem én sokkal jobban jártam!” – mondta Takáts Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top