Sztárok

Mihalik Enikő a divattal segít a gyerekeken

Mihalik Enikő tavasszal nemes cél érdekében tér haza New Yorkból. A szupermodell májusban megnyitja a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásárát Budapesten

Mihalik Enikő nagyon elfoglalt, divatbemutatóról fotózásra jár, mégis sok időt szentel jótékonykodásra. A világhírű modell egy ideje az UNICEF bajnoka, sokat segít a szervezetnek, most pedig egy régi ötletét valósítja meg: divattervezők és modellek ruháit gyűjtötte össze, amelyeket itthon árul majd, és a befolyt összeget a gyerekek kapják. 

Azzal próbálok segíteni, amihez a legjobban értek: a divattal

– mondta Mihalik Enikő. A kétnapos vásáron bárki hozzájuthat majd hazai és nemzetközi sztárok legdivatosabb ruháihoz, kiegészítőihez, amelyeket Enikő és az UNICEF kérésére örömmel ajánlottak fel, hogy a befolyt összeggel a világ legelesettebb gyerekeit segítsék.

„Ezzel az akcióval nem csak egy egyszeri támogatást szeretnék gyűjteni a szervezet munkájához, a cél az, hogy minél többen kövessék a példámat, és szervezzenek a saját ismerőseik körében hasonló magánrendezvényeket. Mindenkinek a szekrényében foglalják a helyet valamilyen okból ritkán hordott kincsek, sokszor mégis nehezen engedjük el ezeket. Most megválhatunk tőlük úgy is, hogy közben jól érezzük magunkat a barátainkkal, szerzünk néhány új, izgalmas darabot, és jót is teszünk” – tette hozzá a szupermodell.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cali sunshine 🌞

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

„Az elmúlt hónapokban végigjártam a modell és divattervező barátnőimet New Yorkban, Budapesten, Párizsban és szerte a világon, kiválogattunk a ruhásszekrényeikből néhány különleges darabot, amelyeket ebben a két napban az érdeklődők személyesen tőlem tudnak megvásárolni” – mondta Mihalik Enikő. „Egyre többen keresik az egyedi, second hand darabokat, már csak a fenntartható divat etikus szempontjai miatt is, de aki most velünk tart, az nemcsak a ruhatárát dobhatja fel, hanem egy különösen nemes kezdeményezést is támogat: a bolygónk és a gyermekeink jövője érdekében” – mesélte a modell. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top