Sztárok

Helyretették Majkát a Fonogram szervezői

Majka kőkeményen szólt be a Fonogram zsűrijének, de a válaszukat valószínűleg nem teszi ki az ablakba.

Mint a napokban mi is beszámoltunk róla, Majka elég nehezen viselte, hogy nem nyert díjat az idei Fonogram-gálán. A rapper Curtisszel és Király Viktorral közös számát jelölték a magyar könnyűzene legrangosabb díjára, melyet végül egy tavaly feltűnt énekes-dalszerző, Krúbi nyert meg a trió helyett.

„Igazából nem lepődtem meg azon, hogy a szakmától nem kaptunk díjat, mert még az életben nem adtak nekünk” – írta Facebook-oldalán Majka. Hasonlóan nyilatkozott Curtis és Király Viktor is, előbbi ráadásul az eredményhirdetés után rögtön otthagyta a gálaműsort.

Majka szerint nem ismerik el munkáját

Teljesen biztos voltam abban, hogy a Füttyössel nyerünk, de nem így lett. Jólesett volna a díj nekem is, főleg, hogy a tíz év alatt, amióta zenélek, egyszer, 2014-ben nyertem egy Comet-gömböt. A szakma valamiért nem akarja elismerni a munkámat” – fogalmazott a Borsnak Király.

A Fonogramot szervező MAHASZ elnökét, Szűts Lászlót mindezek mellett nem rázták meg Majka sorai. „Hallottam Majka nyafogásáról, de nem foglalkozunk vele. Akkor nyilván nem volt felháborodva, amikor két kategóriában is jelöltük, mint ahogy akkor sem kérdőjelezte meg a zsűri szakmaiságát, amikor 2005-ben és 2013-ban megnyerte a Fonogramot” – szúrt oda Szűts az énekesnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top