Sztárok

Dühöngő férfi áztatta el Sebestyén Balázs autóját

Sebestyén Balázs őrült sztorit osztott meg reggel: egy dühöngő férfi próbálta összetörni a kocsiját, majd eláztatta az autó belsejét.

Sebestyén Balázs sokszor megosztó, de azért annyira nem, hogy kárt tegyenek az autójában. A rádiós szabályosan parkolt, senkit sem akadályozott, mégis megpróbáltak kárt tenni a kocsijában, ami félig-meddig sikerült is. Balázs éppen vacsorázott a családjával, amikor egy nő odament hozzá, és elmondta, mit látott. „A nő a családjával végignézte, ahogy egy őrült beáll mögém, és a kocsijával többször, durván nekimegy a kocsimnak hátulról. Próbálja eltolni, kiszáll, járkál, közben üvöltözik. Szidja a rendszert, az országot, a külföldieket, hol magyarul, hol né­metül” – kezdte Sebestyén Balázs a rádióban, majd folytatta a hajmeresztő sztorit. 

„Nem emlékszem, mit hagytam nyitva, de valamivel, valahogy szétlocsolta az autót. Be­szagoltam, és az egész autóm úszott egy ilyen fura, etilalkoholos folyadéktól, amilyen az ablakmosóban is van. De nem tudtuk megállapítani, hogy mi az” – tudtuk meg a rádióstól, aki bár nem árulta el, hogy meglett-e az elkövető, az kiderült, hogy a szemtanú készített pár távoli képet a vandálról.

Forrás: Bors

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top