Sztárok

Jaksity Kata: „Töretlenül kapom a pofonokat az élettől”

Jaksity Kata nincs élete formájában – ezt a legutóbbi bejegyzése is bizonyítja.

Jaksity Katát nemrég elbocsátották az ATV-től, és bár akkor úgy nyilatkozott, hogy ennek így kellett történnie, most úgy látszik, nincs minden rendben. A közösségi oldalán posztolt bejegyzése azonban nem a karrierjére utal: a műsorvezető 22 évvel ezelőtt elvesztette a gyermekét, amit a mai napig nem tudott feldolgozni. 

„Töretlenül próbálok hinni a csodákban… miközben töretlenül kapom a pofonokat az élettől…
Az eddigi legnagyobb pofont épp 22 éve, amikor életem első igazi csodájára vártam… aztán a szülőszobán az orvos egyszer csak azt mondta rám nézve: „Most nagyon erősnek kell lennie.”
Azóta mást sem csinálok, mint igyekszem nagyon erős lenni. És tényleg az ember nem is gondolná, hogy milyen erős tud lenni, mindaddig amíg az élet úgy nem hozza, hogy nincs más választása. Még akkor is az tud maradni, amikor a szíve és lelke darabokra hullik, és úgy kell egyenként újra összerakosgatni a darabkákat…

Azt mondják, hogy minden ilyen okkal történik, hogy tanuljunk belőle… én sajnos a mai napig nem tudom, mit lehet egy gyerek halálából tanulni… hacsak azt nem, hogy nincsenek csodák… bár azt hiszem, én mégiscsak életem végéig fogok bennük reménykedni…

Ma lennél 22 éves édes kislányom… de ahelyett, hogy 22 gyertyát gyújtanánk meg a tortádon, idén is egy gyertya ég… érted…” – írja a közösségi oldalán Jaksity Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top