Sztárok

Súlyos betegségéről mesélt Király Linda

Király Linda évek óta kutatja, hogy miért nem tud lefogyni – nemrég diagnosztizálták nála a betegséget, ha arra odafigyel, le tudja adni a felszedett kilókat.

Király Linda mindig is nádszál vékony volt, ezért lepődött meg mindenki, amikor évek után hazajött, és felszedett pár kilót. Az énekesnő egészen eddig nem tudta a hízás okát, viszont számos kivizsgálás után végre rájöttek az orvosok, hogy agyalapi mirigyes problémákról van szó. Ha ebből sikerül kigyógyulnia, akkor visszanyerheti régi alakját. 

Király Linda a Fonogram zenei díjátadón. Fotó: Leéb Ádám (NLC)

„Mivel évek óta szinte minden gondolatom az egészségem körül forog, természetes, hogy számos orvosi cikket elolvastam, a létező összes internetes fórumot átböngésztem. Aztán jött az áttörés: valamelyik vérvételnél láttam, hogy nagyon magas a kortizolszintem. Eszembe jutott, hogy mintha valahol olvastam volna olyat, hogy ez összeköthető az agyalapi mirigyes problémákkal, és ezután mentem el arra az MRI-re, ami végül megmutatta a betegségem kiváltó okát” – mesélte a Borsnak Király Linda

Király Linda a Fonogramon. Fotó: Leéb Ádám (NLC)

„Még nem szeretnék bővebben beszélni az orvosi beavatkozásokról, a terápiáról. De tudom és érzem, hogy végre felcsillant a remény, hogy teljesen gyógyult lehetek, és ezzel lezárhassak egy hétéves, nagyon megterhelő életszakaszt” – tette hozzá Linda, aki pár hónapja szakított a vőlegényével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top