Sztárok

Tápai Szabina hasa lapos, mint a palacsinta

Lassan kezdte az edzést, de ma már mindennap mozog Tápai Szabina, az eredmény pedig tagadhatatlan. Olyan formás hasat villantott, hogy csak na!

Úgy négy hónapja, császármetszéssel született Tápai Szabina második gyereke, a sportoló pedig azóta is ragyog a boldogságtól. A kislányáról posztolt fotókkal megtelne pár album, ami rendjén is van, mutatunk mi is egyet a legutóbbiak közül 

Tápai Szabina a kislányával, Millával szokott edzeni

Milla csupa mosoly, azokon a képeken is, amikor éppen anyukájával edz. Mert igen, Tápai Szabina vele jár tornázni is, ha éppen nem otthon edz. Nemrégiben ezt írta egy képhez, amivel sok anyukát motivált: 

„Torna óra babával, Power Plate-el!Na ettől ilyen izmos a karom! Legyél te is #fittanyuka Minden csak elhatározás kérdése! Szerintem mi nők mindent meg tudunk oldani! Egy kis logisztika és kész!Nem mellesleg Milla baba annyira élvezi, nagyokat nevetgél közben!”

A mostani posztjából pedig az is kiderült, hogy csak nyolc héttel a szülés után kezdte a mozgást, és fokozatosan vezette be a mindennapjaiba. Ahhoz képest, ahogyan és amennyit korábban sportolt, ez most legfeljebb csak hobbinak tekinthető az életében. Ameddig a kislányát szoptatja, addig ezen nem is akar változtatni.

Ilyen lapos Tápai Szabina hasa, aki a mozgás mellett az étkezésre is figyel: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top