Sztárok

Megvan, mikor tér vissza A Konyhafőnök

Április 29-től megkezdődik A Konyhafőnök – visszavágó. A két Michelin-csillagos séf újra összecsap. Az előző évadban Rácz Jenő győzött, Sárközi Ákos most visszavágóra készül! Vajon sikerül neki?

Április 29-én új évaddal tér vissza a képernyőre A Konyhafőnök, amely formátum egyes szériáit a televíziós újságírók a legjobb gasztrorealitynek ítéltek, míg a Story magazin olvasói a kedvencüknek választottak. A séfek csatájának előző évadában Rácz Jenő és mentoráltja győzedelmeskedett, így Sárközi Ákos most visszavágóra készül.

Fotókredit: RTL Klub/ Sárosi Zoltán

A két Michelin-csillagos séf ismét csapatot választ magának, mégpedig 40 vállalkozó kedvű civil versenyzőből kerülhet ki a válogatóhét fordulói során az a 12-12 fő, akiket a séfek majd heteken át mentorálnak. Ők 24-en küzdhetnek meg a Konyhafőnök címért és a 10 milliós nyereményért. A séfek munkáját harmadik zsűritagként Fördős Zé segíti.A verseny még keményebb, mint valaha, hiszen mindkét séf azon van, hogy a saját mentoráltja legyen a legújabb Konyhafőnök, így az izgalmak és fordulatok a visszavágó során is garantáltak.

A Konyhafőnök – visszavágó április 29-től minden hétköznap 19:35 órától az RTL Klubon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top