Sztárok

Hernádi Judit 10 év után újra mozifilmben szerepel

Az erdélyi filmrendező, Grosan Cristina első nagyjátékfilmjében alakítja majd a főszereplő édesanyját.

Hernádi Judit tíz évvel ezelőtt szerepelt utoljára mozifilmben, akkor a Nyugalom című alkotásban láthatták a nézők. A népszerű színésznő most visszatér a mozivászonra.

Hernádi Judit az erdélyi filmrendező, Grosan Cristina első nagyjátékfilmjében, A legjobb dolgokon bőgni kell című alkotásban szerepel majd. A főszereplő édesanyját alakítja – írja az Index.

A forgatás április elején kezdődött, főleg budapesti helyszíneken. A Rainer-Micsinyei Nóra főszereplésével készülő filmben jelentős szerepet kap Huzella Júlia és Bányai Kelemen Barna. A forgatókönyvet a rendező és Rainer-Micsinyei Nóra közösen jegyzik.

A főszereplő a 30 éves Maja, akinek látszólag gondtalan és kiszámítható élete egy csapásra a feje tetejére áll. Maja rátalál egy váratlanul elhunyt rokon holttestére, és amíg megérkeznek a halottszállítók, egy teljes éjszakát tölt a halott nénivel. Ekkor szembesül a mélyen eltemetett problémáival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top