Sztárok

Meghan és Harry gyermekének amerikai dadája lesz

A legkevésbé sem meglepő módon ebben sem akarja követni a brit királyi család hagyományait.

Meghan hercegné és Harry herceg gyermekével kapcsolatban jelenleg nyilván azok a legizgalmasabb kérdések, hogy megszületett-e már, ha még nem, akkor mikor fog, illetve milyen nemű, és hogy fogják hívni. A Mirror azonban annak is utánajárt, milyen dadát vesz majd fel a csöppség mellé a hercegi pár.

Nos, úgy tűnik, hogy Meghan hercegné ebben sem szándékozik követni a tradíciókat. A királyi család tagjai ugyanis a Norland College-ban végzett, brit dadákra szokták bízni gyermekeiket, Meghan azonban amerikai dadust szeretne babája mellé.

(Getty Images)

„Ez fontos a számára, soha nem rejtette véka alá a tényt, hogy rendkívül büszke az amerikai gyökereire” – nyilatkozta a lapnak egy névtelen forrás, és hozzátette azt is, hogy a hercegi pár attól sem zárkózik el, hogy a dada egy férfi legyen.

A leendő alkalmazott 70 ezer font, azaz közel 26 millió forintnak megfelelő összegű javadalmazásra számíthat évente. A Frogmore Cottage-ban él majd a hercegi családdal, és autót is kap.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top