Sztárok

Horváth Charlie az egyetlen, aki Cserháti Zsuzsa sírját gondozza

Horváth Charlie kendőzetlen őszinteséggel fejtette ki a véleményét azzal kapcsolatban, hogy Cserháti Zsuzsa életét színpadra viszik.

Horváth Charlie, aki Cserháti Zsuzsa egyik legjobb barátja volt, a Borsnak őszintén kifejtette, mit gondol arról, hogy az énekesnő történetét színpadra viszik.

„Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat. Őszintén mondom, felejtsük el ezt a Cserháti-történetet úgy, ahogy van! Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az embe­rek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek – legyen az 40 vagy 400 ezer forint. Három méterre az én Katikámtól nyugszik, és senki nem gondozza a sírját, csak én. Elrohadt és kidőlt a fejfája, amit mindig én szúrok vissza a helyére, és én vágom le a bokrokat is körülötte. Mennek az emlékkoncertek 2002 óta, jönnek a bevételek, de hogy romokban a nyughelye, azon senki nem gondolkodik” –  mondta kendőzetlen őszinteséggel Horváth Charlie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top