Sztárok

Meghan hercegné édesanyja megérkezett Londonba

A nagymama lányával, vejével és unokájával tölti majd az elkövetkezendő időszakot.

Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland megérkezett Londonba – értesült az Entertainment Tonight. Ez pedig azt jelenti, hogy a királyi bébi már tényleg bármelyik nap megszülethet, esetleg már világra is jött.

Amióta a palota hivatalosan is bejelentette, hogy Meghan hercegné és Harry herceg privát szülést tervez, gyermekük születését nem fogják azonnal nyilvánosságra hozni, számos találgatás látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a baba talán már meg is születhetett

Doria Ragland, Meghan hercegné édesanyja (Getty Images)

A legárulkodóbb jel az a poszt volt, melyet a múlt héten tettek közzé Meghan és Harry saját Instagram-oldalán: ebben, hivatalos platformon először utaltak Baby Sussex néven a babára.

Korábban egyébként felröppentek olyan hírek is, hogy a Los Angelesben élő Doria Ragland esetleg az Egyesült Királyságba költözik, és lánya családjával él majd, ám ezt később cáfolták. Az mindenesetre biztos, hogy a születést követő időszakot Meghannel, Harryvel és a kisbabával tölti a nagymama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top