Sztárok

Az USNK is feltűnt az Éjjel-nappal Budapestben

Az X-Faktor győztes csapata, az USNK feltűnt az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban húsvéthétfőn, sőt egy rögtönzött koncertet is adtak.

Nem túlzás azt állítani, hogy rengetegen rajonganak az X-Faktor-győztes USNK-s fiúkért. A rapcsapat tagjai heti szinten több koncertet adnak, sok helyen feltűnnek, nem is beszélve a közösségi oldalukról, ahol több mint 200 ezren követik a mindennapjaikat. A srácok tegnap az Éjjel-nappal Budapestben is feltűntek, igaz, csak egy rövid jelenet erejéig. 

Fotó: RTL Klub

„Örülünk neki, és megtiszteltetésnek vesszük, hogy egy ilyen sikeres sorozatban szerepelhetünk, hatalmas élmény számunkra” – mondták az USNK tagjai, majd a sorozat szereplői is elmondták a véleményüket. „Nagyon szeretem őket, minden reggel meg szoktam hallgatni a #tevagya című számukat, erre kelek, erre fürdök, ettől indul a nap” – mondta ÉNB Roland, majd Evelin vette át a szót. 

Fotó: RTL Klub

„Azt hiszem, az ő stílusuk abszolút új itt, Magyarországon, hiánypótló, én is nagyon szeretem őket. Imádtam, hogy eljöttek hozzánk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top