Sztárok

Megszólalt az álterhességről Cooky menyasszonya

Borzalmas támadásokkal illették Cookyt és kedvesét, Debórát. Voltak olyanok, akik azzal támadták őket, hogy Debóra biztosan nem terhes, hiszen nem látszik még a terhes pocakja, pedig már kellene – tiszta vizet öntöttek a pohárba.

Cooky és Debóra első gyermeke, Kevin nemrég múlt egyéves, a pár pedig pár hete jelentette be, hogy úton van a második trónörökös. A modellt máris sokan támadják azzal, hogy nem látszik a pocakja, biztosan álhír a terhesség – Debóra megunta, most elmondta, mi a helyzet. 

„Nem is akarok beszélni erről, mert még csúnyát mondanék…” – kezdte a Fem3Caféban Cooky, de azért egy keveset mégis meséltek az elmúlt időszakról. 

Vidám, jókedvű gyerek vagyok, de amikor unatkozó emberek azt mondják, hogy nem is terhes Debóra, az nem esik jól. Nagyon is terhes, bár nem látszik rajta, ilyen a genetikája, kész. Augusztus-szeptemberben kijön a baba, akkor majd meglátják

– mondta a rádiós, valamint azt is elárulta, hogy ők nem olyanok, akik mindent megtesznek, hogy szerepelhessenek. Szécsi Debóra is osztja a véleményt. „Nem veszem fel a kommenteket, de amikor azt mondják rám, hogy egy élettel szórakozom, az már nem… Szerintem akinek ez megfordul a fejében, annak el kell gondolkodnia magán.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top