Sztárok

Szexi képek készültek ÉNB Evelinről

Különleges képek készültek az Éjjel-nappal Budapest két sztárjáról, Evelinről és Lauráról, akiket ezúttal egy edzőteremben fotóztak.

ÉNB Evelinről gyakran készülnek szexi fotósorozatok, hiszen ő a napi sorozat egyik főszereplője, a közösségi oldalát is rengetegen követik. Legutóbb kevés ruhában fotózkodott, most azonban az edzőteremben mutatta meg magát. Persze, itt is a csábító oldalát láthatjuk. 

Megnézem
Összes kép (4)

„Szerencsére jó a genetikám. Korábban nem nagyon edzettem, de most már egyre többször elkísérem Laurát. A fotózással pedig nincs bajom, azt mindig is élveztem” – mondta ÉNB Evelin. Nem csak róla készült néhány edzőtermi kép, Lauráról is. 

„Tőlem nem áll távol a sport, mivel versenyszerűen vívok, de korábban az edzőtermi gyakorlatok nem tartoztak a kedvenceim közé. Ahogy a nézők is láthatták, az utóbbi időben megszerettem a különböző súlyzós edzéseket és fitneszgyakorlatokat is ” – árulta el ÉNB Laura.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top