Sztárok

Mága Jennifer lett a Budapest Dal 2019 nyertese

A közönségdíjat Tóth Gabi & Majka Mi éltünk című dala nyerte.

A közel száz beérkezett pályázat közül, a zsűri szerint is elképesztően erős mezőnyből végül Mága Jennifer feat Burai Bennünk a győztes című szerzeménye lett 2019-ben Budapest Dala. Ők találták el leginkább azt a hangot, amire a szakmai zsűri, a közönség és a főváros várt:

A közönségdíjat Tóth Gabi & Majka Mi éltünk című dala nyerte:

A Budapest a Fiatal Tehetségekért elnevezésű elismerést OliverFromEarth A világ az enyém című dala érdemelte ki:

A Fővárosi Önkormányzat második alkalommal meghirdetett pályázatára mintegy 100 pályamű érkezett, közülük a szakmai zsűri nyolcat javasolt a nagyközönség szavazására. Emellett a főváros hat ismert előadót kért fel a részvételre. Mivel idén Budapest Európa sportfővárosa, a szervezők elsősorban sportolásra alkalmas, motiváló ritmusú, jó hangulatú dalokat vártak a versenybe.

A fődíjas és a közönségdíjas az elismerés mellett egymillió forint pénzjutalmat kap a fővárostól. Emellett mind a 13 döntős egy közös albumon kap lehetőséget arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse szerzeményét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top