Sztárok

Julia Roberts üzenete visszaadja az önbecsülésedet

A világhírű színésznő mondatai neked is segíthetnek, ha nehezen fogadod el önmagadat.

Az életkor és a plusz kilók: két olyan dolog, ami miatt sok nő nehezen tudja elfogadni magát. Bár igyekszel belevigyorogni a nagyvilágba, van mit csiszolni az önbecsüléseden. Aztán ha tükörbe nézel, és nem tetszik, amit látsz, eressz meg egy mosolyt, ez sokat segít.

Ettől függetlenül mindenkinek jóleshetnek a világhírű színésznő, Julia Roberts mondatai. Ha kritikus szemmel nézzük, nagy az orra, akkora a szája, mint egy szélesszájú kis békának, közben pedig gyönyörű, és olyan jól néz ki. Tényleg ez a titok? Valószínűleg igen.

Julia Roberts sorai következnek:

Mindenki tökéletes szeretne lenni, állandóan arra törekszünk, hogy megfeleljünk valakinek vagy valamilyen külső elvárásnak. Kifestjük, bealapozzuk és eltakarjuk valódi arcunkat. Botox­szal töltetjük fel magunk, hogy elérjük a »normálisnak« titulált méreteket, simák és ránctalanok legyünk.

Szeretnénk megjavítani állandóan valamit, de ami nem létezik, azt nem tudjuk megjavítani.

A lelkünknek lenne leginkább szüksége egy kis karbantartásra. Itt az ideje, hogy lépjünk, merjünk igazán önmagunk lenni.

Ha kíváncsi vagy Julia Roberts üzenetének további részére, olvasd el a Diamonds.cafeblog.hu bejegyzését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top