Sztárok

Régi ÉNB szereplőkkel forgatott Lali

Az Éjjel-Nappal Budapest talán legismertebb főszereplőjének, Lalinak új dala az Igazi span címet kapta, amelyhez már videoklip is készült. 

ÉNB Lalinak ez már a harmadik slágere lehet. Az első, Lalipop című dalát közel 15 millióan látták a legnagyobb videómegosztón, de a második Bulicsászár című dala is közel 2,5 milliós megtekintésnél tart.

„Nagyon örülök, hogy ehhez a dalhoz videoklip is készült, hiszen ez a szám nagyon fontos számomra, mert az előző kettőhöz képest ennek komoly mondanivalója van. Arról szól, hogy az embernek néha a barátai tekintik az igazi családot, egy családban ugyan néha vannak nézeteltérések, súrlódások, de tudjuk, hogy bármi is történjen, mindig számíthatunk a másikra. Ha valaki végigkísérte az elmúlt 6 évben az Éjjel-Nappal Budapestet, akkor tudja, hogy a mi baráti társaságunk, a mi családunk ilyen”Lali szavait alátámasztja a tény, hogy a videoklipben a jelenlegi főszereplők mellett feltűnnek a régi főszereplők közül hatan: Anikó, Regi, Rita, Zsófi, Barbi és Kristóf.

A klip premierje pénteken 21:30-kor lesz az RTLII-n, addig is mutatjuk, milyen hangulat volt a forgatáson. 

Jól érezték magukat az ÉNB szereplők Lali klipjének forgatásán:

Megnézem
Összes kép (4)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top