Sztárok

Balázs Andi testvérét a szeme előtt gázolták halálra

Balázs Andinak a szeme előtt gázolták halálra a hét­éves testvérét, Nellit. A színésznő drámai vallomást tett.

Balázs Andi az Utazás a lelked körül című műsorban idézi fel élete legtragikusabb pillanatait – írja a Bors.

„Négyéves voltam. Épp a test­véremet vártuk haza az iskolából. Édesanyámmal kimentünk a ház elé, és a kapu előtt álltunk, amikor Nellit az otthonunktól 50 méterre halálra gázolta egy részeg sofőr. Édesanyám abban a pillanatban összeomlott… Engem bevittek a házba, édesanyám ideg-összeroppanást kapott, és kórházba szállították. Másfél évig kezelték, de a betegségei egyre súlyosabbak voltak” – mondta Balázs Andi, aki volt, hogy testvéréhez fohászkodott.

„… egy nap újra kórházba került, és az orvosok azt mondták, hogy búcsúzzak el tőle, mert 15 százalék esélye van a túlélésre. Egyből bepattantam az autóba, közben pedig a hétéves korában elhunyt testvéremhez fohászkodtam, hogy segítsen. Anyát még nem vehetik el tőlem. Mire odaértem a kórházba, anyukám széles mosollyal fogadott. Felépült, öt évet kaptunk a sorstól, hogy elrendezzünk mindent magunk körül. Meg is tettük. Közelebb kerültünk egymáshoz, mint valaha, pedig előtte is elválaszthatatlanok voltunk. Aztán elköszönt. Úgy, ahogyan mindig is szeretett volna: otthon, fájdalmak nélkül” – mesélte Balázs Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top