Sztárok

Meghan és Harry anyák napjára új képet osztott meg a kis Archie-ról

A poszttal minden anyukát köszöntenek: azokat is, akik már nem lehetnek gyermekükkel.

Alig néhány nappal azután, hogy a nyilvánosság előtt is megmutatták újszülött kisfiukat, Meghan és Harry herceg vasárnap délután friss képet posztolt a kis Archie-ról. A boldog szülők a megható posztot anyák napja alkalmából tették közzé, mert mint írták, minden édesanya előtt tisztelegni szeretnének. (Az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Japánban és Európa több országában az anyák napját nem május első, hanem második vasárnapján tartják.)

„Tisztelettel gondolunk minden édesanyára a mai napon: a jelen és a múlt anyukáira, a leendő anyákra és azokra az anyákra, akiket elvesztettünk ugyan, de el sosem felejtünk” – írták az Instagram-oldalukon megosztott fotóhoz, amivel kedvenc virágaival többek között Dianáról is megemlékeztek. Hozzátették, ez az első olyan anyák napja, amit Meghan is anyaként ünnepelhet.

A május 6-án született Archie Harrison Mountbatten-Windsornak unokatestvéreivel, Vilmos és Katalin gyermekeivel ellentétben egyelőre nincs még királyi rangja, szülei ugyanis azt szeretnék, ha a származása ellenére a lehető legnormálisabb körülmények között nőhetne fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top