Sztárok

Kasza Tibiéket is éveken át fenyegette Balázs zaklatója

Pár hónapja Kasza Tibi is a rendőrséghez fordult, miután a zaklató üzenetei egyre fenyegetőbbek lettek.

Éveken át zaklatta Kasza Tibi családját ugyanaz a nő, aki a rendőrség gyanúja szerint Sebestyén Balázsnak is fenyegető üzeneteket küldött. Kasza Tibi a Blikknek arról beszélt, hogy volt időszak, amikor hosszabb ideig csend volt, aztán egyszer csak megint elkezdődött a rémálom.

Tibi megelégelte a zaklatást 

Az elején az ember nem fordul rendőrséghez, mert arra gondol, hogy néhány meggondolatlan üzenet miatt ne legyen rendőrségi ügye az illetőnek. De a hölgy üzenetei egyre fenyegetőbbek lettek, ráadásul már a családomat is érintette a dolog, úgyhogy pár hónapja kénytelen voltam a rendőrséghez fordulni” – mondta Tibi.

Azt is hozzátette, tisztában van azzal, hogy a nyilvánosság előtt élik az életüket, és azzal is, hogy nem szeretheti mindenki. „Ezt maximálisan elfogadom, de azt elhatároztam, hogy az ilyen típusú fenyegetést a családomra való tekintettel minden esetben feljelentés fogja követni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top