Sztárok

Szomorú részleteket árult el magánéletéről Novák Péter

Majdnem belehalt a válásba Novák Péter, aki arról is beszélt, mi vetett véget a házasságának.

Négy évig próbálkoztak megmenteni házasságukat Novák Péterék, sikertelenül. A Bors arról ír, hogy a színész-műsorvezető és tizenöt évvel fiatalabb felesége, a táncművész Horváth Andrea mára már baráti viszonyt ápolnak, de a válás nagyon megviselte Novákot.

Kiderült, hogy két évvel a házasságuk vége után Novák Péter szívrohamot kapott, amit szerinte a felgyülemlett stressz okozott. „Négy évig húzódott nálunk ez a dolog, többször nekifutottunk, hátha lehet még valamit tenni, és valószínűleg, amikor a tudatalattim megérezte, hogy ez nem jön össze, akkor adott egy nagyon erős válaszreakciót. Amikor azt érzed, hogy tényleg belepusztulsz a veszteségbe” – mondta Novák Péter.

A férfi úgy véli, házassága kudarcának egyik legfőbb oka, hogy kapcsolatuk alatt felesége feladta az előadói munkáját és főállású anya lett. Emellett Novák azt is elismerte, hogy kevés ideje volt a feleségére, így elforgácsolódtak a mindennapjaik.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top