Sztárok

Eltűntek a párjával közös képek Liu Shaolin Sándor oldaláról

Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili év elején árulták el, hogy egymásba szerettek, a közös képek azonban már nincsenek kint az olimpiai bajnok koris Instagram-oldalán.

Liu Shaolin Sándor még tavaly szakított korcsolyázó párjával, amit akkor nem viselt túl jól a lány. Az olimpiai bajnok sportoló azóta továbblépett: januárban árulta el, hogy egy párt alkot Péterffy Lili énekesnővel. A szerelmesek több közös fotót is megosztottak a közösségi oldalaikon, azonban Sanyi oldaláról ezek azóta lekerültek. Az egykori X-Faktor-os Instáján még lehet látni a képeket, de a koris már nincs megjelölve rajtuk.

Vajon jelenthet valamit? 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Red carpet ✨🏆🥳 #athleteoftheyear #azévOrtolója #swipe #dunnowhotookthepicsbutthanks

Péterffy Lili (@peterffylili) által megosztott bejegyzés,

„Karácsonytól számoljuk, hogy együtt vagyunk. A Városligeti Műjégpályán, egy fotón figyeltem fel Lilire, aztán a december eleji, kazahsztáni világkupa alatt írtam rá” – mondta akkor a megismerkedéssel kapcsolatban Liu Shaolin Sándor, aki nemrég az Ázsia Expressz szereplőjeként vágott neki Indiának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top