Sztárok

Galambos Lajos akár 12 évet is kaphat

„Ha egy ilyen egyezségbe belementem volna, azzal a bűnösségemet ismertem volna el” – ezt mondta Galambos Lajos, miután elutasította a vádalkut. A zenész ártatlannak érzi magát, és azt mondja, meg fogja védeni az igazát.

Lassan négy éve húzódik Galambos Lajos áramlopási pere, amit sokan már lezártnak hittek. A koronatanúk közül többen is elhunytak azóta, bírócsere is volt, most pedig újrakezdődött a kálvária. A zenész a TV2-nek beszélt arról, mi is történt az elmúlt időszakban, és mit várhatunk az ügytől a jövőben. Egy biztos, Lajcsi nem él a vádalku lehetőségével

„A vádalkut klasszikus értelembe véve nincs mire megkötnöm. Én bűncselekményt nem követtem el” – árulta el Galambos Lajos a TV2 Tényekben, és az is kiderült, hogy a vádalku nélkül 12 évet is kaphat.

Egy jogkövető állampolgár vagyok, példás életet éltem eddig is. Ez a meghurcoltatás, ami engem ért, ebből tisztázni fogom magam. (…) Annyi minden elterjedt rólam… Ezekből semmi sem igaz. A feleségemmel boldog, kiegyensúlyozott életet élek, de természetesen a mindennapjainkat meghatározza ez az ügy.

A tárgyalás holnap folytatódik, Lajcsit pedig az sem érdekli, ha évekig tartó ügynek néz elébe.

Galambos Lajos nem kötött vádalkut, 12 évet is kaphat. Fotó: TV2 / Tények

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top