Sztárok

Galambos Lajos a kórházból jelentkezett

Elsötétült előtte minden, a bíróságra csak részleteiben emlékszik.

MTI Fotó: Lakatos Péter

A Blikk írta meg, hogy nem kezdődhetett meg Galambos Lajos büntetőügyének mai tárgyalási napja, ugyanis hiába várták a tárgyalóteremben, Lajcsi nem érkezett meg. A bíró a zenész védőit kérdezte, hol van, mire a védője felhívta a mulatós-zenészt. Lajcsi a telefonban annyit tudott mondani, hogy rosszul van, elesett a bíróság épületében lévő mellékhelyiségben. A lap szerint védője kirohant hozzá, majd – felismerve a helyzetet – azonnal mentőt hívott. „Szúr a mellkasa, és nem érzi jól magát” – mondta a telefonba dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd, amikor a segélyhívót felhívta. 

A cikk szerint kitámogatták a mulatós sztárt a Budaörsi Járásbíróság földszinti mellékhelyiségéből, majd székekre fektették, amíg a mentők kiérkeztek. Kilenc órára érkezett meg az orvosi ügyelet: felültették Lajcsit, vérnyomást mértek, majd arra kérdeztek rá, lehet-e itt valahol egy hordágy. A mentő közben kiért, Lajcsit megvizsgálták egy üres tárgyalóteremben. Néhány perc múlva hordágyon akarták kivinni a kocsihoz, de nem sokkal később az ügyvédje azt közölte az újságírókkal, hogy Lajcsi nem akar a mentővel elmenni, vissza akar térni a tárgyalására. Eddig szól a Blikk cikke, Galambos Lajos később a kórházból jelentkezett be, azt mondta, a mosdóban elsötétült előtte minden, csak pár dologra emlékszik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top