Sztárok

Tömegverekedésbe keveredett Pumped Gabó

Hatalmas bunyó közepén találta magát Pumped Gabó, és cselekednie kellett. Állítólag nem az ő hibája volt a verekedés.

Végre kiderült, hogy szerezte súlyos vállsérülését Pumped Gabó. A Balaton Sound táncparkettjéről a TV2 képernyőjéig hosszú utat bejárt izompacsirta elmesélte, hogyan és miért kellett barátja védelmére kelnie. Gabó korábban azt mondta, azért sérült meg, mert nem nézhette tétlenül, ahogy a legjobb barátját a földön rugdossák.

„Vecsésen egy igazi tömegverekedés alakult ki, vagy húszan ütötték egymást. Az egyik haverom is belekeveredett, de elsőre nem aggódtam érte, mert ütőképes gyerek. Aztán többen támadtak rá, a földre került, ahol rugdosni kezdték, ezt pedig nem hagyhattam. Próbáltam ledobálni róla az agresszív embereket, és amikor az egyikőjüket megemeltem, akkor ficamodott ki a vállam” – mondta Gabó a Blikknek, aki az eset óta elsősorban lábra edz.

Az izompacsirta csak azt sajnálja, hogy a nyári bulik ezzel veszélybe kerültek. „A vállam újra sínben van, egyáltalán nem tudom használni. Három hétig kötésben leszek, utána pedig rettenetesen hosszú ideig csak a gyógytorna az, amit végezhetek” – pedig Gabó nagy durván kigyúrta magát az utóbbi időben, a testépítés lett az élete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top