Sztárok

Utazással gyógyul Tahi Tóth László özvegye

Az utolsó pillanatig férje mellett volt Kárászy Szilvia, és ezért hálás a sorsnak.

Rövid, de annál agresszívabb betegség után február végén hunyt el Tahi Tóth László. A Kossuth-díjas színészlegenda örvegye, Kárászy Szilvia a mai napig gyászol, de minden nappal egy kicsit könyebben gondol szeretett férje emlékére.

Tahi Tóth László és Kárászy Szilvia (fotó: RTL Klub)

Az utolsó pillanatig férje mellett maradt, még akkor is, amikor már mindketten tudták, hogy nincs remény a gyógyulásra. „Próbálok talpra állni, de nagyon nehéz. Laci halála előtt az utolsó időben mindent át tudtunk beszélni. Néha voltak gondjaink nekünk is, mint minden házaspárnak, de a kapcsolatunk az utolsó pillanatig tudott fejlődni. Rendkívüli, különleges ember volt, s amikor már nagyon beteg lett, és érezte, hogy közel a földi élet vége, számot vetettünk az együtt töltött 25 évünkkel. Áldás, hogy a végső szívdobbanásáig az otthonunkban, a sorssal megbékélve egymást ölelhettük” – mondta az asszony a Blikknek.

Kárászy Szilvia úgy döntött, megfogadja környezete tanácsát, és egy időre eltávolodik attól a környezettől, ahol elvesztette férjét. „Igaz, hogy mindig annak nehezebb, aki itt marad, de a meghitt búcsúzás nemcsak a távozónak hoz megbékélést, hanem az egyedül maradónak is. Laci halála után gyógyulás kellett a lelkemnek, ezért utaztam Nepálba a sógornőm unszolására” – árulta el Kárászy Szilvia, aki szinte naponta jár a temetőbe Tahi Tóth sírjához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top