Sztárok

Kiderült, hol bujkál Hien apja

Egyre furcsább körülmények közt zajlik Hien édesapjának embercsempész ügye a bíróságon.

Fordulatokban bővelkedő tárgyalást tartottak Hien édesapjának embercsempész ügyében tegnap Budapesten. Mint kiderült, az énekesnő Tonyként emlegetett édesapja pár hónappal ezelőtt új ügyvédet bízott meg a képviseletével. Dr. Surdi Miklós így két vádlottat is képviselt az ügyben, az első- és az ötödrendűt. Korábban mindkét vádlott tagadta a bűnösségét, de Hien édesapja napokkal a tárgyalás előtt új vallomást tett, melyben részben beismerte az ellene felhozott vádakat.

„Kiutaztam Vietnámba, és Ho Si Minh városban, egy szállodában írtuk alá a papírokat 2019. április 4-én” – mondta a bíróság előtt az ügyvéd. Surdit ezután rögtön kizárták az eljárásból, ugyanis a törvények értelmében nem képviselhet egy ügyben két olyan gyanúsítottat, akik különbözően vallanak saját bűnösségükről.

A Blikk szerint a nem várt fordulat a többi vádlottat is meglepte, hiszen az ügyvédcsere miatt hónapok múlva lehet csak érdemi tárgyalást tartani a több éve húzódó ügyben. Hien apja évek óta szökésben van: a napokban először nyilatkozott a magyar sajtónak, amióta elhagyta az országot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top