Sztárok

Kovács Patrícia a válásról: „Lassan hozok meg ilyen döntéseket”

Kovács Patrícia két éve vált el Gusztos Pétertől, de csak most osztott meg részleteket arról az időszakról.

Kovács Patrícia nagyon ritkán beszél a magánéletéről, így azt is csak hosszú idő után vallotta be, hogy zátonyra futott a házassága Gusztos Péterrel. A jó kapcsolat megmaradt köztük, bár eleinte volt egy kis sárdobálás. Egyetértésben nevelik a gyereküket, azonban a színésznő a szakítás után mindent a nulláról kezdett. Erről mesélt a NőComment!-ben, amit a Story idéz.

Gusztos Péter és Kovács Patrícia két évvel ezelőtt. Fotó: Smagpictures.com / Lilla Szabó

„Abszolút képes vagyok kiszállni az ilyen helyzetekből, mindig elhagyom a komfortzónámat. Ha kell, lecserélem a bútorokat, továbbadom a barátaimnak a ruháimat, még a hajamat is átfestem. Gyakorlatilag elpusztítom magam körül a régi életemet – mondja határozottan, majd így folytatja: – Amikor elváltunk, és új lakásba költöztem, úgy éreztem, akkor is megéri teljesen tiszta lappal kezdeni, ha csak fehér színű falakra lesz pénzem. Egyáltalán nem függök a tárgyaktól” – meséli Kovács Patrícia, akit vasárnap láthatunk a műsorban.

További részletekért keresd a Story magazin ma megjelent számát.

A Story magazin már az újságárusoknál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top