Sztárok

Vége: Jolly és Suzy válása elkerülhetetlen

Jolly egyik napról a másikra költözött el feleségétől és kislányuktól, és hetek óta nem járt otthon.

Mint arról korábban beszámoltunk, Jolly és Suzy házassága hullámvölgybe került. Az egyik bulvárlap észrevette, hogy a No Roxa Áj énekese már nem hordja karikagyűrűjét, de ennél többet nem tudtunk a bajok mibenlétéről.

Az énekesnő azonban megtörte a csendet, és elárulta: férje egyik napról a másikra elköltözött otthonról, és a válás elkerülhetetlen. A két mulatós zenész kapcsolata 13 év után futott zátonyra. Jolly és Suzy nyolc évvel ezelőtt házasodtak össze, kislányuk, Zsuzsi idén lesz iskolás.

Jolly és Suzy továbbra is együtt járnak fellépni

„Nincs értelme tagadni a nyilvánvalót: Jolly hetekkel ezelőtt elköltözött itthonról – mondta Suzy a Blikknek. – A kislányunkkal arra érkeztem haza az egyik délután az óvodából, hogy összepakolt, és elment. Nem esik jól, de tudomásul kell vennem, ha már nem szeret. Nem mi leszünk az első házaspár, akikkel ilyen megtörténik. Aki menni akar, azt el kell engedni. Engem nem érdekel, hogy van-e harmadik vagy sem.” A pár még nem adta be a válókeresetet, de a nő szerint ez csak idő kérdése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top