Sztárok

Kerekes József felesége korban közelebb áll a lányaihoz, mint hozzá

Kerekes József a válása után két nagylányát vitte az új kapcsolatba, és azt mondja, óriási szerencséje van a feleségével, hiszen ő az oka, hogy újra boldog családban élhet.

Kerekes József már évekkel ezelőtt elvált, de nem sokkal később újra rátalált a szerelem Petra személyében. A mi kis falunk Bakiját alakító színésznek azóta új kapcsolatából is született egy fia és egy lánya, de mint mondja, nagyobb gyermekei édestestvérként tekintenek a kicsikre. Ebben pedig óriási segítséget nyújtott új felesége, aki a forgatások alatt is mindent magára vállal. 

„Ezekben az időszakokban a közös gyerekeinkkel kapcsolatos legtöbb feladat Petrára hárul. Év közben, próba előtt általában én viszem Lucát iskolába, ő pedig Ábelt oviba, és ha délután van időm, segítek a begyűjtésükben” – mondta a BEST magazinnak Kerekes József. Arról is beszélt, hogy milyen a kapcsolat a nagyobb lányai, és a kisebb gyermekei között. „Fanni és Nóri nem velünk élnek, de ha találkoznak a kicsikkel, úgy viselkednek, mintha édestestvérek lennének.”

A színész a nagy korkülönbséget is említette. „Petra korban jóval közelebb áll a lányaimhoz, mint én, hiszen ő csak tizenhét évvel idősebb a nagyobbiknál, én meg harmincnégy voltam, amikor született. Természetes, hogy már az elején könnyen szót értettek egymással, és a női dolgokban ő sokkal inkább a lányok segítségére tudott lenni, mint én. Nagy szerencsém volt Petrával. Egy nőnek nem könnyű elfogadnia, hogy valaki két nagylánnyal érkezik egy új kapcsolatba, és nem mondom, hogy egyáltalán nem voltak konfliktusok emiatt, de mindent gyönyörűen kezelt. Általában ő simította el a dolgokat, miközben én őrlődtem. A válás után két évig még egyáltalán nem volt könnyű velem, ő mégis kitartott.”

További részleteket olvashatsz a ma megjelent BEST magazinban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top