Sztárok

Sosem hallott titkokat árult el a magánéletéről Bényi Ildikó

Negyed százada szerepel a tévéképernyőn, de szinte semmit sem változott a kívánságműsor háziasszonya.

Huszonhat éve hűséges a köztévéhez az Önök kérték háziasszonyaként ismert Bényi Ildikó. A mai napig lubickol a munkájában, és meghatja a nézők szeretete – írja a Bors. „Nemcsak a megszokott születésnapi, házassági évfordulós levelek érkeznek hozzánk, a nézők rengetegszer megtisztelnek minket a bizalmukkal, és akár az egész életüket leírják” – árulta el a 49 éves műsorvezető, akinek legutóbb egy rab levele csalt könnyeket a szemébe.

Bényi Ildikót mindig mosolygós, végtelenül kedves személyiségként ismerik a nézők. Nem meglepő, hogy egyetlen haragosáról sem tud, de a magánéleti válság, a fájó események őt sem kerülték el. 

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Nem így terveztem, a kislányomnak, Fanninak testvért is szerettem volna, de máshogy alakult. De egyáltalán nem kesergek a múlt miatt, mert boldog vagyok a jelenben. Azt a hiányt azonban, amit az édesanyám halála okozott, soha semmi sem tudja pótolni” – mesélte szomorúan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top