Sztárok

Itt a lista: ők a brit királyi család legkeményebben dolgozó tagjai

A nyári pihenő előtt összeszámolták, ki hány hivatalos eseményen vett részt eddig idén.

A brit királyi családból most Katalin és Meghan hercegné van reflektorfényben, ha hivatalos teendőiknek tesznek eleget. Van azonban olyan tagja is a királyi családnak, aki kétszer annyi hivatalos eseményen vett részt ebben az évben, mint Katalin és Meghan együttvéve.

A nyári pihenő előtt a Hello magazin összeszámolta, hogy a királyi család tagjai hány nyilvános eseményen tették tiszteletüket eddig 2019-ben. A győztes a híresen sokat dolgozó, 68 éves Anna hercegnő lett, aki 73 eseményen jelent meg idén.

Katalin hercegné 25 napot „dolgozott”, Meghan hercegné pedig 16-ot. Utóbbi a legkevesebb, de ez érthető, hiszen Meghan terhes volt, és gyereket szült.

A brit királyi család egy része a Buckingham Palota erkélyén 2018-ban. Jobb szélen látható Anna hercegnő (Fotó: Anwar Hussein/WireImage/Getty)

II. Erzsébet királynő az elmúlt években jóval kevesebb a hivatalos rendezvényt vállal, mint korábban, de még így is túltett a két hercegnén: 28 eseményen volt jelen. De lássuk a listát:

Hány eseményen vettek részt a brit királyi család tagjai 2019-ben?

  1. Anna hercegnő: 73
  2. Károly herceg: 58
  3. Camilla hercegnő: 42
  4. András herceg: 37
  5. Harry herceg: 33
  6. Vilmos herceg: 31
  7. Eduárd wessexi gróf: 30
  8. II. Erzsébet királynő: 28
  9. Katalin hercegné: 25
  10. Meghan hercegné: 16

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top