Sztárok

Merész vállalkozás: új szerepben Ambrus Attila

Ambrus Attila merész dologra vállalkozott.

Július végén egy különleges whiskykóstoló esten Katona Csaba, az MTA BTK Történettudományi Intézet történésze mutatja be az ital történetét vicces elbeszéléseken keresztül, miközben Ambrus Attila mesél életéről és arról, hogyan bírta átvészelni a börtönéveket – írja a Bors.

ambrus attila

Ambrus Attila új szerepben Credit: smagpictures.com

„Ez nem egy bankrabló vagy szabaduló tanfolyam lesz, hanem a whiskykultúráról lehet majd információkhoz jutni, én pedig esetleg elmesélem azt, hogyan tudtunk a börtönbe piát csempészni, illetve hogy egyáltalán minek köszönhetően lettem én a Viszkis. Közben próbálunk viccesek lenni, és komoly tanulságokat is le lehet majd vonni, például, hogy piásan soha ne üljünk volán mögé” – mondta Ambrus Attila, aki tisztában van vele, hogy a stand-up nem egy egyszerű műfaj.

„Ez egy nagyon nehéz és összetett műfaj, naprakésznek, aktuálisnak kell lenni, én pedig nem humorista, hanem keramikus vagyok” – mondta Ambrus Attila.

(Kiemelt kép: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top