Sztárok

Elképesztő: Kunovics Katinka 60 kilót fogyott 10 hónap alatt

Kiderült, hogyan kezdett el fogyókúrázni Kunovics Katinka, aki már látványos változáson ment keresztül az elmúlt 10 hónapban.

Kunovics Katinka nem állt le a fogyással, ugyanis 60 kilót fogyott 10 hónap alatt.

„Egy stresszel kezdődött ez az egész, hogy nem tudtam enni az idegességtől. Aztán ez így jött magától, hogy jó, akkor folytassuk. Nem álltam le ezzel a nem evéssel…” – mondta Kunovics Katinka, aki még mindig nem elégedett. „Sajnos vannak hozadékai ennek a nagy fogyásnak, méghozzá a bőr, ami nem megy vissza” – mondta Kunovics Katinka, aki már többet nem szeretne fogyni, célja a jelenlegi alakjának megőrzése, és megnyúlt bőrére szeretne megoldást találni.

kunovics katinka

Fotó: Kunovics Katinka/Mokka

Pozitív hozadéka az énekesnő fogyásának, hogy több energiája van. „Ez az első ilyen nyár, hogy ennyit fogytam, és abszolút nem érzem. Nem izzadok, nem fulladok” – mondta Katinka.

Mivel a videóban nem láthattad, itt mutatunk egy egész alakos képet Kunovics Katinkáról, akit a műsorvezetők először alig akartak megismerni: 

Korábban a Story magazinnak mesélt a nehéz időszakáról a sztár, aki elmondta, hogy leginkább a titka annyi, hogy nem eszik, viszont sok folyadékot vesz magához, és ugyan a sportolást egyelőre halogatja, de hamarosan azt is el akarja kezdeni. Jelenleg az énekesnő legnagyobb gondja, hogyan tartsa meg a súlyát, mert cukrot és édességet nem evett az elmúlt tíz hónapban, de szeretne egy egészséges étrendet kialakítani. Katinka csak attól tart, hogy ugyanúgy jár, mint korábban, hogy visszahízza a leadott kilókat. 

„Ez csak saját magamon múlik, nem a barátokon.”

(Kiemelt kép: Kunovics Katinka/Mokka)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top