Sztárok

Für Anikó: „A ruháim 90 százalékát turkálókban vásárolom”

Für Anikó saját bevallása szerint a stílus nem a pénztárca méretétől függ, és az, hogy drága holmikat aggatsz magadra, még nem mutatja, milyen ember vagy.

Für Anikó számára évek óta fontos a környezettudatosság. A színésznő éppen emiatt szívesen vásárol turkálókban, hiszen a márka nem számít a ruhaviseletben.

„Feltámad a vadászösztönöm, és sportot űzök abból, hogy fillérekért nagyon klassz ruhákat vásárolok. A márka én vagyok, a ruha az csak körítés… az ízlés és a stílus nem pénztárcafüggő” – vallja Für Anikó, aki ruhatárának jelentős részét turkálóból szerzi be.

fur aniko, turkalo

Für Anikót nem izgatja a nagyobb divatáruházak ruhái Fotó: tv2/mokka

„Nem attól leszek menő, hogy ezt vagy azt hordok, hanem hogy én vagyok-e menő!? Valaki hordhat százezreket, milliókat magán, attól még lehet egy ostoba tök. Ne ezekkel foglalkozzunk, inkább értelmes dolgokkal. Annak dacára mondom ezt, hogy én mindig divattervező szerettem volna lenni, mielőtt még a Színművészetire beiratkoztam” – mondta Für Anikó, aki hétköznap szereti a laza és kényelmes ruhákat, de olykor azért meglepi magát azzal, hogy nőnek öltözik, ahogy ezt ő megfogalmazta egy korábbi interjúban. 

A teljes interjút a videóra kattintva megnézheted:

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top