Sztárok

Elkészült Emilio hétéves lányának első videóklipje

Emilio és Tina kisebbik lányának, Vivikének felvették első videóklipjét! Az egész család büszke a kislányra, egy emberként támogatják a hétéves énekes csillagot.

A pénteken publikussá váló klip dalszövegét Emilio írta Tina támogatásával. Nehéz lett volna eldönteni, ki várta izgatottabban, hogy a hétéves kislány leforgassa az első videóklipjét: az ifjú énekesnő, Jellinek Vivien, vagy szülei, Emilio és Tina. Vivi a forgatás előestéjén hajnali egykor sem tudott elaludni, akkor is még a szöveget gyakorolta, anyukája alig tudta megnyugtatni őt. Másnap sokat segített, hogy Vivi találkozhatott háttértáncosaival, akik egyben jó barátai: velük közösen gyakorolta a táncot, és a vágyott unikornisos sminkje is sikeresen elkészült.

Megnézem
Összes kép (5)

Még a nagy munka megkezdése előtt Tina feltette a költői kérdést a Sláger TV stábjának.

Vajon miért van az, hogy az ember mindig jobban izgul a gyerekéért, mint saját magáért?

Emilión hamar úrrá lett a büszkeség, boldog kézfogással és sok puszival gratulált kislányának: „Nagyon gratulálok neked, az isten áldja meg minden lépésedet, nagyon szeretlek, lányom! Sok sikert, és nincs izgulás!” Emilio azt is elárulta, a hónapban már két klipet forgatott, nemsokára ezeket is láthatja a közönség. Addig is a forgatás részleteit nézze meg csütörtökön, a Sláger TV 21 órakor kezdődő adásában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top