Sztárok

Meztelenkedés miatt büntették meg a TV2-t

Több milliós bírság befizetésére kötelezte a TV2-t a Médiatanács a Bezár a bazár! című műsorban való meztelenkedésért.

Nem ritka, hogy egy-egy műsor túlmegy egy határon, korábban az RTL Klubbal és a TV2-vel is többször megesett már. Most utóbbi büntetésétől hangos a sajtó, ugyanis a Bezár a bazár! című műsor beharangozójában meztelenkedett Majka és Tilla, a Médiatanács pedig helytelen korhatár-besorolás miatt pénzbüntetést szabott ki rájuk.

Erről lenne szó:

„Több állampolgári bejelentés alapján indított eljárásban a testület a TV2 szolgáltatóját 2,345 millió forintos bírság megfizetésére kötelezte, amiért Bezár a bazár! című műsorának előzeteseit márciusban és áprilisban 67 alkalommal nem megfelelő időpontban sugározta. Az ajánló megkérdőjelezhető magatartásmintát közvetített azzal, hogy a kvízműsort a műsorvezetők meztelen futásával próbálta népszerűsíteni. A műsorelőzetes humoros jellege sem ellensúlyozta a nem a védendő korosztály érettségi szintjén ábrázolt meztelenséget” – írja a nmhh.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top