Sztárok

Pécsi Ildikó végleg besokallt, kemény lépésre szánta el magát

Pécsi Ildikó úgy döntött, nem tűr tovább.

Pécsi Ildikó eldöntötte, nem tűr tovább, harcolni akar a házáért, így feljelentette az unokáját – írja a Blikk. Pártos Csilla és Pécsi Ildikó bírósági harca évekre nyúlik vissza, tavaly áprilisban a bíróság döntött: a színésznő unokájának és Pártos Csillának mennie kell a színésznő házából, de az unoka nem hagyta el Pécsi Ildikó ingatlanját. Májusban a végrehajtó intézkedett: lefoglalta a budai házat, majd rendőrök jelenlétében zárat cseréltek. Az unokának 30 napja maradt, hogy hátramaradt tulajdonát elvigye, de ez nem történt meg, sőt, amikor a színésznő megbízottja szerette volna birtokba venni a házat, kiderült: a zárat ismét lecserélték, az unoka pedig visszaköltözött.

pecsi ildiko, unoka, per

Fotó: smagpix.com

„Feljelentést tettem a rendőrségen, mert jogtalanul lakik ott az unokám. Ebben szép lassan tönkremegy az ember… Nehéz a helyzet, hiszen úgy tűnik, valakinek mindent szabad. Szerintem ezt nem magától találta ki az unokám, de kérdés, kire hallgat ennyire. Igazából már a válasz sem érdekel, mindegy, csak legyen vége!” – mondta Pécsi Ildikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top